Hjem » Kunde » El-sa

El-sa

Vår nye chatbot El-sa ble lansert i mai 2022 og har siden den gang besvart et imponerende antall henvendelser fra kunder som har hatt spørsmål og utfordringer. El-sa er designet for å hjelpe våre kunder med å navigere rundt på vår hjemmeside og få all informasjonen de trenger om vår virksomhet og spørsmål rundt eget kundeforhold. 

Det er enkelt å kommunisere med El-sa, og du kan stille spørsmål om alt fra nettleie, avgifter, flytting, fakturaspørsmål, skogrydding og mye mer.

Du kan også få oversikt over spotprisen på strøm eller om du kan spørre om begreper og avklaringer på vanskelige ord og uttrykk rundt strøm og nett.

Du kan også bruke El-sa til hente ut personlige dokumenter. Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi e-postadressen som er registrert på kundeforholdet ditt, og El-sa vil sende all relevant informasjon til denne adressen. Du kan få tilgang til dokumentene dine når som helst. 

Du kan for eksempel be om fakturakopi, prøveavregning og tilsynsrapport.

For å få tilsendt dette kan skriver du bare hva du trenger, for eksempel «fakturakopi», og følger instruksjonene fra El-sa. 

Du kan også bruke El-sa til å få svar på mange andre ting også så det er bare til å prøve seg frem. El-sa blir hele tiden oppdatert med ny funksjonalitet!