Image
Aktuelt

Norgesnett sin kundeapp


Publisert: 14/05/2023

Norgesnett sin kundeapp er lansert!

Vi er glade for å informere om at vår nye Norgesnett-kundeapp nå er tilgjengelig!

Norgesnett har utviklet og lansert en ny kundeapp som gir enkel og praktisk tilgang til informasjon om strømforbruk, forbrukstopper og fakturaer. I tillegg gir appen deg muligheten til å fordele strømforbruket mer effektivt gjennom døgnet for å redusere kostnadene, gjennom mer innsyn i eget forbruk.

Appen varsler deg også om strømstans og andre viktige driftsmeldinger i strømnettet, og du kan bruke den til å rapportere eventuelle forhold i strømnettet, som for eksempel om et tre ligger på en strømlinje eller et åpent strømskap. 

På nyhetssidene vil du også finne aktuelle nyhetssaker som berører ditt kundeforhold. Her får du oversikt over hva som er viktig akkurat nå, enten det er tid for skogrydding, aktuelle nyheter rundt strømstøtteordningen, og mye mer. 

Appen er tilgjengelig på både Android og iOS via Google Play eller App Store, og innlogging til appen foregår enkelt og sikkert gjennom BankID. 

Last ned appen her for Apple eller her for Android.

Norgesnett ønsker å gi kundene en bedre opplevelse og større kontroll over sitt eget strømforbruk. Vi tror den nye appen vil være til stor nytte for våre kunder, og vi håper du liker den. Appen er under kontinuelig utvikling og vil få nye funksjoner og muligheter etterhvert. Foreløpig er appen kun tilgjengelig for privatkunder.

Vi oppfordrer alle våre kunder til å laste ned vår nye kundeapp og ta kontroll over sitt eget strømforbruk. Sammen kan vi jobbe for en mer bærekraftig og effektiv fremtid for strømforbruk. 

Les mer og få svar på dine spørsmål her