Image
Aktuelt

Over 4000 nedlastinger av Norgesnett-kundeappen


Publisert: 26/06/2023

I løpet av de siste månedene har over 4000 personer allerede lastet ned den nye Norgesnett-kundeappen.

Dette er et spennende tall som viser at stadig flere ønsker innsikt i eget strømforbruk og dra nytte av de praktiske funksjonene appen tilbyr.

Norgesnett-kundeappen gir deg enkel og praktisk tilgang til informasjon om ditt strømforbruk, forbrukstopper og fakturaer. Gjennom økt innsikt i eget forbruk kan du også fordele strømforbruket mer effektivt gjennom døgnet, og dermed optimalisere kostnadene og energibruken din.

I tillegg til å hjelpe deg med å optimalisere strømforbruket ditt, gir appen deg viktige varsler om strømstans og andre driftsmeldinger i strømnettet. Du kan også bruke den til å rapportere eventuelle forhold i strømnettet, som for eksempel hvis du oppdager et tre som ligger på en strømlinje eller et åpent strømskap.

På nyhetssidene i appen vil du finne oppdaterte nyheter som berører ditt kundeforhold. Her får du informasjon om aktuelle temaer som skogrydding, strømstøtteordninger og mye annet.

Appen er tilgjengelig for både Android og iOS, og du kan enkelt og sikkert logge inn ved hjelp av BankID. Appen finnes både i Google Play eller App Store.

Selv om versjon 2 av appen fortsatt er under utvikling, oppfordrer vi deg til å laste ned appen allerede nå. Appen vil fortsette å bli forbedret med nye funksjoner og muligheter etter hvert som den utvikles videre. Foreløpig er appen kun tilgjengelig for privatkunder.